AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi asker görmek

Kahve falında eski sevgiliyi asker görmek

Kahve falında eski sevgiliyi asker görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi asker gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Kahve falında eski sevgiliyi asker görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında askerdeki eski sevgiliyi görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi asker olarak görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski asker görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, amaçlarına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi asker görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini asker görmek söylediklerinin çıkacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir