AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerdeki eski sevgiliyi görmek

Kahve falında askerdeki eski sevgiliyi görmek

Kahve falında askerdeki eski sevgiliyi görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Kahve falında askerdeki eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Bazı konularda rahatsızlıklarını belirten kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında askerdeki eski sevgiliyi görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi asker görmek kötü düşmana, şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi asker olarak görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski asker görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek keyfin kaçacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine yorulur.

Kahve falında asker sevgili görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini askere göndermek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir