AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi asker görmek

Kahve falında sevgiliyi asker görmek

Kahve falında sevgiliyi asker görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi asker gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında askerle sevgili olmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara alamet eder.

Kahve falında sevgilisini asker olarak görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin asker olduğunu görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek mutluluk ve huzur bulacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında askerdeki eski sevgiliyi görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin askere gittiğini görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi asker görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir