AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini asker görmek

Kahve falında sevgilisini asker görmek

Kahve falında sevgilisini asker görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini asker gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin asker olduğunu görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin askere gittiğini görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalettir.

Kahve falında askerle sevgili olmak atılan adımların boşa gideceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine işaret eder.

Kahve falında asker sevgiliyi görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini askere göndermek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir