AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, masrafların altında kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi giderken görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini askere giderken görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını askere giderken görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı askere giderken görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere giderken görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını askere giderken görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir