AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi askere göndermek

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Kahve falında sevgilini askere göndermek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini askere göndermek sorunların sürekli artacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına işaret eder.

Kahve falında kocanı askere göndermek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında kocayı askere göndermek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşimi askere göndermek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında askere göndermek çok güzel günler geçirileceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir