AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski asker görmek

Kahve falında eski asker görmek

Kahve falında eski asker görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski asker gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi asker görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi asker olarak görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski asker görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, istihdam edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerdeki eski sevgiliyi görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker olan birinin geldiğini görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun asker görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına işarettir.

Kahve falında iki defa askere gitmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir