AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek malının ve parasının da artacağına, mutluluğunun da artacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, dedikoduya, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımın eski sevgilisini görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaşını görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşınla görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşı sevgili olarak görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşını görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir