AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili ve arkadaşını görmek

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşını görmek

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşını görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşını gördüyseniz:

  • Farklı bir bakış açısı geliştirebilirseniz seçeneklerinizi fark etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımın eski sevgilisini görmek iş hayatında saygı göreceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak yokluk içine gireceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini arkadaşınla görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir