AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek sorunların günden güne artacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dileklerinin de kabul olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, aile huzurunuzun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir