AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşınla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşınla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşınla görmek dertlerine derman arayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşınla gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle birlikte çok hoş planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşımın eski sevgilisini görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşlarını görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaşını görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, iş yeri sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşınla görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşını görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir