AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle arkadaşını görmek

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaşını görmek

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaşını görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaşını gördüyseniz:

  • Bakış açınızı yenileyebilir, yeni yöntemler geliştirebilir, yeni bağlantılar kurabilir veya yeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek elindeki malların gideceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek maddi olarak güç kazanacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşla görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaşını görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir