AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Doğru kullanmalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek çaresiz durumlara düşeceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaşını görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşlarını görmek bir anda atılıma geçeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir