AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın eski sevgilisini görmek

Kahve falında arkadaşımın eski sevgilisini görmek

Kahve falında arkadaşımın eski sevgilisini görmek mutluluğunun katlanacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşımın eski sevgilisini gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili büyük gelişmeler olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşı sevgili olarak görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek dertlerinin biteceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşınla görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşlarını görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir