AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek hükmünün geçmeyeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyi boynundan öpmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi boynundan öpmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boynunu öpmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, işlerin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir