AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye seslenmek

Kahve falında eski sevgiliye seslenmek

Kahve falında eski sevgiliye seslenmek ona kol kanat gereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye seslenmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor.

Kahve falında eski sevgiliye seslenmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye seslenmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında annesine seslenmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında isim seslenmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birine seslenmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine başka isimle seslenmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisine ismiyle seslenmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında babama seslenmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir