AnaSayfa / Genel / Kahve falında isim seslenmek

Kahve falında isim seslenmek

Kahve falında isim seslenmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında isim seslenmek gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Kahve falında isim seslenmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında isimle seslenmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine başka isimle seslenmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babaya seslenmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırarak seslenmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasına seslenmek verimli işlere gireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Kahve falında anne diye seslenmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba diye seslenmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir