AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine ismiyle seslenmek

Kahve falında birisine ismiyle seslenmek

Kahve falında birisine ismiyle seslenmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına inanılır.

Kahve falında birisine ismiyle seslenmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya maddi durumunuzla ilgili bir tartışma büyüyebilir.

Kahve falında birisine ismiyle seslenmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, yeni alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında ismiyle seslenmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulur.

Kahve falında birine ismiyle seslenmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seslendiğini görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna seslenmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birine adıyla seslenmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye seslenmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında babaya seslenmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir