AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine başka isimle seslenmek

Kahve falında birine başka isimle seslenmek

Kahve falında birine başka isimle seslenmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine başka isimle seslenmek gördüyseniz:

  • Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz.

Kahve falında birine başka isimle seslenmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında isim seslenmek işlerin sürekli büyüyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında isimle seslenmek yeniden bir araya geleceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına yorulur.

Kahve falında topluluğa seslenmek çok günah işleyeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına inanılır.

Kahve falında babama seslenmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında birinin size seslendiğini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneye seslenmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Kahve falında birine seslenmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir