AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye küfür etmek

Kahve falında eski sevgiliye küfür etmek

Kahve falında eski sevgiliye küfür etmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, solan yüzünün güleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye küfür etmek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliye küfür etmek işlerinin tutacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye küfür etmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında küfür okumak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet eder.

Kahve falında anneye küfür etmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya küfür etmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini küfür ederken görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küfür etmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytana küfür etmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir