AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya küfür etmek

Kahve falında babaya küfür etmek

Kahve falında babaya küfür etmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, işiyle nam salacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya küfür etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi olayların merkezinde görebilir, bazı olayların gidişatını etkilemek için gerekli gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Kahve falında babasına küfür etmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının küfür ettiğini görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Kahve falında babaya küfür etmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında babanın küfür ettiğini görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulur.

Kahve falında küfürlü kavga etmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret eder.

Kahve falında küfür eden kadın görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küfür ettiğini görmek ağız tadının kaçacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden küfür duymak çekilen hasretin biteceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir