AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye küfür etmek

Kahve falında anneye küfür etmek

Kahve falında anneye küfür etmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneye küfür etmek gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında annesine küfür etmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında anneye küfür etmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kavga edip küfür etmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına işaret eder.

Kahve falında küfür ettiğini görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dine küfür etmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabaya küfür etmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine küfür etmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında camide küfür etmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir