AnaSayfa / Genel / Kahve falında küfür etmek

Kahve falında küfür etmek

Kahve falında küfür etmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine tabir olunur.

Kahve falında küfür etmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Kahve falında birinden küfür duymak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye küfür etmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın küfür ettiğini görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek küfür etmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında kardeşine küfür etmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabaya küfür etmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küfür eden birini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küfür eden kadın görmek moralin bozulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir