AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye küfür etmek

Kahve falında sevgiliye küfür etmek

Kahve falında sevgiliye küfür etmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye küfür etmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı olumsuz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliye küfür etmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, arzuların gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye küfür etmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda küfür etmek kişinin rahat edeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa küfür etmek çözüm yolları bulamayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün küfür ettiğini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında küfür duymak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, düşmanların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küfür edilmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kurana küfür etmek geri plana düşeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir