AnaSayfa / Genel / Kahve falında küfür okumak

Kahve falında küfür okumak

Kahve falında küfür okumak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sorunların atlatılacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, yılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küfür okumak gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Kahve falında küfür okumak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden küfür yemek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneye küfür etmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında camide küfür etmek bir şeyden zarar görmeye, konferans ve seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının küfür ettiğini görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin küfür ettiğini görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının küfür ettiğini görmek hayat boyu desteği olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanına küfür etmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir