AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini küfür ederken görmek

Kahve falında birini küfür ederken görmek

Kahve falında birini küfür ederken görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini küfür ederken gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Kahve falında birini küfür ederken görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Kahve falında küfür etmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, çok eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küfür eden kadın görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırarak küfür etmek kazançların artacağına, işinde de hep başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşa küfür etmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulur.

Kahve falında birinden küfür yemek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasına küfür etmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında karısına küfür etmek büyük başarı kazanacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir