AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalı, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevdiğinin sesini duymak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, şaşkın olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgili sesi duymak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin sesini duymak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir