AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin sesini duymak

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgili sesi duymak malını ve canını riske edeceğine, kendine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, haram mal yiyip içeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak huzursuzluk yaşanacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sesini duymak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine inanılır.

Kahve falında ateş sesi duymak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında maymun sesi duymak haneye bolluk ve berekete dolacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir