AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili sesi duymak

Kahve falında sevgili sesi duymak

Kahve falında sevgili sesi duymak kısmetlerin ve işlerin açılacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında sevgili sesi duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınız hızlı şekilde ilerliyor, imajınız güçleniyor ya da yıldızınız parlıyor.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sesini duymak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak malından ve parasından ziyan edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgili sesi duymak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak sıkıntılı bir döneme girileceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir