AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin sesini duymak

Kahve falında sevgilinin sesini duymak

Kahve falında sevgilinin sesini duymak hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Kahve falında sevgili sesi duymak acı veren durumların vuku bulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin sesini duymak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak gücünün azalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin sesini duymak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sorunların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında anahtar sesi duymak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir