AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak yolunda gideceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, sevinç ve mutluluğa, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, hanesine güneş doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevdiğinin sesini duymak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak kısmetlerin günden güne artacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgili sesi duymak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin sesini duymak sorunların çözüm bulacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir