AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevdiğinin sesini duymak

Kahve falında eski sevdiğinin sesini duymak

Kahve falında eski sevdiğinin sesini duymak hile ile mal elde etmeye, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ticaretinin büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevdiğinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında eski sevdiğinin sesini duymak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin sesini duymak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak düşüncelerini net olarak açamayacağına, kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın sesini duymak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir