AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin annesini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin annesini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin annesini görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, işlerinin ters gideceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, yardımda bulunacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin annesini gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, daha sonra işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini ve annesini görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir