AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, hasretliğin biteceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hayattan daha zevk alacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında anne baba sevgili görmek imkânsızlıklarının biteceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek büyük bir ihanete uğranacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin annesini ve babasını görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, şansının yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin babasıyla konuşmak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir