AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini ve annesini görmek

Kahve falında eski sevgilini ve annesini görmek

Kahve falında eski sevgilini ve annesini görmek bir sıkıntıya girmeye, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, bol bol moral depolanacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, inancının zayıflayacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini ve annesini gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek üzüleceğine ve borçlanacağına, amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili annesini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle tanışmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir