AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, günaha gireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgili ve annesini gördüyseniz:

  • İş birliği veya ekip çalışması gerektiren konuların ana hatlarını öğrenmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisinin annesini görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin annesi görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle tanışmak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir