AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Kahve falında eski sevgili annesini görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini ve annesini görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek can sıkıcı haberler almaya, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin annesini görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesi görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir