AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek

Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek

Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinizin annesini gördüyseniz:

  • Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek işlerin daha kötüleşeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle tanışmak dertlerin bir anda sona ereceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin annesi görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, belalara denk gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek masabaşı bir işe girileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir