AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisini öpmek

Kahve falında eski sevgilisini öpmek

Kahve falında eski sevgilisini öpmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, kafasının karışacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisini öpmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyi boynundan öpmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini öpmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye öpmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgili öpmek varını yoğunu kaybedeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek borcunun kalmayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir