AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili öpmek

Kahve falında eski sevgili öpmek

Kahve falında eski sevgili öpmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgili öpmek gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Kahve falında eski sevgilini öpmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi boynundan öpmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir