AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek

Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek

Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, aniden evlilik kararı alacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Bir haber veya posta olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgiliyle görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görmek neredeyse kahrolacağına, iyi geçiminin devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi ve yeni sevgilisini görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ve yeni sevgili görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek sermayesini riske etmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir