AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak insanların afiyet bulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kalp kırmaya, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, dirliğin bozulabileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, işlerinden feragat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, anne baba duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi telefonla aramak sermayesinin boşa gideceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin aradığını görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilini aramak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisinin aradığını görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir