AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye telefon vermek

Kahve falında eski sevgiliye telefon vermek

Kahve falında eski sevgiliye telefon vermek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, sıkılacağı bir haber almaya, malların çoğalacağına, mevki makam sahibi olunacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye telefon vermek gördüyseniz:

  • Şüpheci yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, namının yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye telefon vermek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir