AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek pişman olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin numarasını görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine telefon numarası vermek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında telefon numarası verdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, aile içinde saadetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon numarası ezberlemek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Kahve falında birinin telefon numarasını almak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında telefon numarası söylemek sevgi göreceğine, sıkıntının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir