AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin telefonunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük takdir toplanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalet eder.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye telefon vermek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden telefon almak yetkili bir göreve atanacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir