AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisi olduğunu görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, halinin iyi olduğuna, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi sana bakarken görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yiyişmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin aradığını görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak umutların biteceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin baktığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili ağladığını görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, hoş muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye gitmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, işlerini hafifleteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir