AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yiyişmek

Kahve falında eski sevgiliyle yiyişmek

Kahve falında eski sevgiliyle yiyişmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, çok mutlu edeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yiyişmek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden küçük veya sizi iyi hissettirebilecek kişilerle bir araya gelebileceğiniz aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında eski sevgilisinde yüzük görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak sıkıntılarının daha da artacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini nişanlı görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından kaçırılmak işinin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi uyurken görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir