AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin aradığını görmek

Kahve falında eski sevgilisinin aradığını görmek

Kahve falında eski sevgilisinin aradığını görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinin aradığını gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Kahve falında eski sevgilisinin aradığını görmek gözyaşı döküleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi aradığını görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi aramak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini aramak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kazancının hiç azalmayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgili aramak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin aradığını görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir