AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, giderileceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Şanssız açıklamalar veya başlangıçlar yapmak üzere olan kişileri vazgeçmeleri için ikna etmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, günlerini hastanede geçireceğine delalet eder.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak sevap işleyeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyi görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak yorulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir