AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi sana bakarken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sana bakarken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sana bakarken görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sana bakarken gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi sana bakarken görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin sana baktığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin sana döndüğünü görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin sana sarıldığını görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sana mesaj attığını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin sana baktığını görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir